i can get no sleep.

E ora 02:36.Si ghiciti ce fac eu.Sau,mai bine zis,ce nu fac.Corect. Nu dorm..Atlantisul s-a oprit.Vecinii de sus nu muta mobila.Si nici cei de vis-a-vis nu..au relatii...liniste totala..Asta daca,in fata blocului nu s-ar fi postat niste prea minunati baieti dotati cu bere si tigari..poate nu m-ar deranja asa tare...daca nu ar inveseli atmosfera cu niste sublime,mirobolante, manele:| Doamne,si ce texte au manelele astea...fraaate:| Innebunesc!!

7 păreri geniale:

akindofsth spunea...

ma, maneaua nu are niciun farmec daca o asculti cat de cat in liniste. trebuie sa o auda tot poporu.asta chiar daca e ora 2 noaptea. ghinionul tau:)):))

undertakher_raw spunea...

pai da...de ce crezi ca in dragaica sunt numai manele...pt ca e multa lume si sa auda toti cati bani are ala si cate femei..:-@..oricum..ti'am zis,,,in parc pe banca poti sta in liniste:))

akindofsth spunea...

undertakher_raw, crezi ca doar in dragaica sunt manele?sunt peste tot.si in mare masura cred ca principalul motiv nu e pt a etala femei si bani, ci prostia romaneasca pur si simplu cu care ne confruntam la tot pasul.

CarmenPunkGirl spunea...

suna la politie ;)

poti sa suni pentru orice motiv de galagie din mijlocul noptii (copii care urla, manelele din fata, vecinii cu relatiile...)

imediat sa fi liniste ( sa speram)

Cronicus spunea...

Da nu ai ce sa le faci peste tot e plin de ei mia bine incearca sa te obisnuiesti pt ca daca nu erau ei erau niste caini care latrau si tot asa

undertakher_raw spunea...

Imi aamintesc ca am vazut un video pe youtube..si un betiv era intrebat cum i se pare prostia romaneasca..si el...a raspuns sincer.."oroginala"...asa's si manelele..originale:))[nu ne mandrim cu ele]:-s

Anonim spunea...

pur si simplu prin asta se defineste romanica noastra :-?

top