s-avem pofta

eu si Gabi. eu mananc cozonac. ( e Paste,nah) eram prinse intr-o discutie de maxima importanta si deontologica (ne ziceam bancuri).
Gabi: da,oricum,unii barbatii au par pe fund.
Eu: .....(las cozonacu' jos..)...
Gabi: POFTA BUNA!
....
concluzie: s-avem pofta. nu inteleg oamenii astia de manaCA CA niste porci de Paste,ajung in spital,de parca pana atunci au facut foamea. si se pare ca nici Gabi.
p.s. ma plictisesc,sunt in pana de ideei.

8 păreri geniale:

Simplu spunea...

:)) E un turn off pentru tine asta ?! Ok, nu raspunde, era o intrebare retorica. Deci da, mai orice bartat are par in zona aia, insa o parte din ei au grija de corpu' lor si indeparteaza paru' ala nedorit.

Referitor la dobitocii ce baga in ei mai ceva ca porcii... eu ma gandesc ca e ceva pur omenesc, mai degraba specific oamenilor slabi de inger. Gen manaca foarte repede, asta pentru ca au in oase frica (,) ca nu cumva sa ramana pe langa, fara a gusta din toate si daca mai baga si ceva bautura amestecata, rezulta nevoia de perfuzii.

rocket681 spunea...

Nu e nici o mirare ca romanii mananca mult(de le da pe afara)de sarbatori(paste,craciun),deoarece e un obicei generalizat sa faca tot felul de mincaruri care mai de care(cred ca mai mult din ogoliu),stii vorba aia:-ai facut miel?-da sarmalute?-da cioba de...?-da...?,si lista continua.Si normal ca facand mincare ca pentru un regiment sa manance de sa lesine.

Catherine spunea...

hah! pofta buna :))
mi-ai facut pofta... de cozonac.
siii
Ai primit 'sunshine award' ^_^
/check the right side of my blog ^_^

cafeaua de dimineata spunea...

vai,multumesc! >:d< :X

CarmenPunkRock spunea...

asa e..lumea mananca de Paste sau de Craciun de parca doar atunci au voie sa manance si trebuie sa le ajunga pana la anu'.

totusi, cum s-a ajuns la barbatii care au par pe fund? :))

cafeaua de dimineata spunea...

dupa un banc absolut demential pe care ti-l voi spune in particular. ideea principala din bancu' respectiv este ca un tip a incurcat o femeie cu un barbat. de unde discutia evoluat cam asa: "dar nu si-a dat seama ca era barbat?!" "nu,pt ca era cu spatele" "pai difera fundurile" "mda" "oricum,unii barbati au par pe fund"
a se observa seriozitatea discutiei,ideea filosofica si importanta acesteia pentru omenire.

gargarita_bz spunea...

cn draq m'a pus s citesc k yo kiar vroiam s mananc :)):)):))...ms pt pofta buna dar nu mai am:)):)):))=))

cafeaua de dimineata spunea...

da,pai sa avem pofta,nah!

top