cum se mai ajunge pe blogu' meu :))

E simplu! Se tasteaza pe google "futute de un cal sar intr-o pula gigant" si se ajunge pe mirobolantul meu blog.
V-as arata statisticile blogger, da' asta presupune un efort mai indelungat de un minut -cat mi-a luat sa scriu postarea, plus criza de ras- , si mie mi-e lene. Deci va trebui sa fiti credinciosi, nu ca Toma, si sa nu aveti nevoie de dovezi.
Da.. interesant,nu?
p.s. Dumnezeule :))

10 păreri geniale:

CarmenPunkGirl spunea...

pai despre deastea scrii tu pe blog? ce'i aici? :))

Narcis spunea...

e mult de scris..dar ai dreptate se ajunge aici..this is cute

Adrian B. spunea...

Felicitari, ai descoperit cheia succesului! *thumbs up*

Anonim spunea...

Urasc blogspotul. E complicat... Rasarit!

cafeaua de dimineata spunea...

rasarit:X trebuia sa fii logat, si gata,se rezolva

Rasta Man spunea...

Din ce in ce mai aproape de fierbere cafeaua asta din ibric. Aveti grija ca imediat da pe dinafara si stinge focul, si gazul ne va omori pe toti

cafeaua de dimineata spunea...

@zoli: n-am inteles. cu prima ocazie imi explici

Lacrimi sterse spunea...

:)) foarte tare :)) ce cuta lumea asta :))

Lacrimi sterse spunea...

cauta*

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

top