somebody.nobody

     Oamenii astia lasa gunoaie peste tot, indiferent de locul in care merg, sau situatia in care se afla. Gunoaie. Pana devin la randul lor deseuri, carcase nenorocite si pline de sperma uscata, gunoaie pudrede peste care zac tone de fard.

TU.

     Creeaza-ti minunile si ingerii, in sublima lor forma fetish-ista. Singura varianta exclusa e cea pe care o ai deja langa tine si pe care o poti respira. Termenul cel mai potrivit, cea pe care o poti trage in tine, cu tot cu celulele ei si mirosul de copilarie, de iubire, de cafea, de mucegai.
     Cea ce zace lenes langa tine dimineata , si nici macar nu-ti arde sa arzi o tigare.

TU.

     Trezeste-ti greturile, imita-le, du-le la cel mai inalt nivel.
Oamenii astia sunt niste gunoaie ce lasa in urma lor dare. Dare care-ti ajung in plamani si te intoxica. Orice toxicitate, orice lichid bolnav, orice puroi, isi are originea intr-un om si faptele lui. Intre un dobitoc si ranile lui. Intr-un om-carcasa ce-si taraste existenta sperand la un loc mai bun in care sa-si elimine substantele.

TU.

     E prima oara cand imi sedez orgoliu, pur si simplu, si te chem. Desi imi e imposibil sa-mi imaginez un altfel de sfarsit cu tine, sunt atat de constienta ca il vreau pe asta. Ca fiecare bataie in plus si zambet schitat e un motiv sa te vreau pana la acel sfarsit, indiferent de natura lui.
     Impulsul de a depasi starea asta tampita de carcase. Vreau sa-mi iesi din pantec marti seara, albastru. Vreau sa-mi intri iar si iar.

2 păreri geniale:

Anonim spunea...

Prin folosirea adverbului iterativ "iar" se reliefeaza ideea ca cineva este o Mica NESATULAAA.
P.S. Ai grija cu uscaciunea. :))

CarmenPunkGirl spunea...

Oamenii astia lasa gunoaie peste tot pentru ca din asta sunt altcatuiti.

top