1.94. 6sec

      Aveau sase minute la dispozitie sa-si atraga atentia unul celuilalt si sa nu si-o mai returneze vreodata. Aveau o gara la dispozitie, multe drumuri si,mai important decat orice, aveau mult timp. Ea avea un pullover verde, un verde inchis, blugi negrii si bocanci gri. Isi cara zilele-n geanta, mai exact in caietul din geanta. Scria urat si desena frumos. El era inalt, foarte inalt, prea inalt ar spune unii. Vorbea mult, poate mai mult decat ea, radea si nu mirosea a tutun. In douazeci de secunde s-au privit, in patru s-au hotarat sa plece spre mare.
      Primele cinci ore pareau desprinse dintr-un film frantuzesc unde "sans visage ne donne pas son age" pentru ca nu s-au privit, nici in ochi, nici mainile, isi citeau gandurile si isi potriveau timpul. Stiau amandoi ca lumea n-are sens si prieteniile se nasc in secunde, in secundele in care sunt sinceri unul cu celalalt si niciunul nu asteapta nimic.
      Au ajuns la mare curand, si ei ii era teama. In marea dorinta de a-si infrunta temerile, s-a aruncat in primul val. Pulloverul ud, verde murdar, blugii murdari si privirea lui dezamagita i-au aratat ei ca uneori e mai bine sa astepti. Si ca nu i-a fost niciodata teama de mare, doar de asteptarea indelungata in care ea ar fi trebuit sa-si ingrijeasca ranile.
      S-au intors seara cuminti, la apartament, nu isi stiau nici numele, asa ca s-au gandit sa imparta unul singur. Au baut cafea si ceai, el nu isi mancase niciodata fricile, nici gandurile, asa ca ea i le-a pus pe un biscuite si le-a inmuiat in ceai. Le-a inghitit plescaind, si toate relele au disparut. Atunci,brusc, timpul isi uitase secundele. Ea l-a sarutat pe frunte si l-a invelit, stiind ca a doua zi el va fi tot acolo. Mai important decat orice, va fi pentru ea. Si poate nesemnificativ, si ea pentru el.
      P.S. Stiu ca niciodata nu e prea tarziu sa-mi semnezi zilele dimineata si seara cu un zambet. Pentru ca meriti cu siguranta tot ce e mai bun si frumos, si tot cu siguranta le vei si avea. La multi ani,C. !

7 păreri geniale:

worsakeend spunea...

Puteai sa i-o trimiti felicitare..era mai simplu.

Varza.Totala spunea...

aaa...La multi ani C!!!...nu mi-a trecut prin cap sa ii zic Lma cand a spus ca e nascut pe 21:|...my bad...

cafeaua de dimineata spunea...

putin gelos,este?
:)) te-ai ofticat ca n-am scris nimic de ziua ta:))

cafeaua de dimineata spunea...

da,eu am aflat abia dupa 5 ore de vorbit cu el la cafea :)) asa ca am mai ramas 4 :))vorbim mult,nah

C spunea...

subscriu

cafeaua de dimineata spunea...

:D

zorro spunea...

Nice. :) Chiar am visat o chestie de genul de curand :D

top